Alle praktische info die je nog nodig hebt vind je hier!

Extra nuttige info

Halve dag : periode van 4u of 6u nader te bespreken

Een dag : periode van minstens 8u, ten vroegste startend op dag X middag 12u t/m ten laatste dag X+1 5 u ‘s morgens (opruim inbegrepen) of anders overheen gekomen bij het opmaken van de offerte.

De tijd om de zaal te versieren, klaar te zetten, … moet begrepen zijn in de huur tijd.

In de prijs inbegrepen :

De kosten rond water, gaz, elektriciteit en verwarming (behalve bij gebruik van foodtrucks of zware elektrische toestellen)

De opkuis van de zaal

Extra mogelijkheid : Indien de zaal, een maand op voorhand nog vrij is de avond voordien, kan je de bijkomende optie kiezen om de zaal ter beschikking te hebben voor het opstellen ervan. En dit van 17u tot 20u, hier wordt een meerprijs voor gevraagd. Deze varieert naargelang welke zaal / zalen je heb gehuurd. Dit is dan enkel voor het opstellen en versieren van de zaal. Vraag ons gerust achter meer informatie.

Voorschot : 30 % bij reservatie

Saldo + Waarborg : 30 dagen voor het evenement

Onze plattegrond

Een overzicht

Wij hebben ervoor gekozen om bij de weergave van de afmetingen, de bruikbare aantal m² te plaatsen en niet de reële aantal m². Wens je een buffet, een danspiste, een podium, … dan dien je hiermee rekening te houden en zullen er minder aanwezigen kunnen zijn dan in de tabel weer gegeven.

Deel je eigen zaal in!

Maak uw eigen zaalindeling door onderstaande pdf’s te downloaden en af ​​te drukken.
Knip vervolgens het type tafels uit dat u op de plattegrond kunt plaatsen

Patiss'an
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Compare